Držiaky na telefón na bicykel

Výborná voľba pre cyklistov - držiaky na mobilné telefóny

držiak na telefon na bicykel

Ste vášnivým cyklistom a chcete mať počas jazdy váš mobilný telefón neustále po ruke? V tom prípade vám odporúčame vybrať si jeden z kvalitných držiakov na kolo.

Držiaky mobilov na bicykel

Či už sa vydávate na bicykli do neznáma alebo chcete mať jednoducho prehľad o trase a vzdialenosti, ktorú ešte máte pred sebou, navigačné alebo športové aplikácie vám môžu veľmi pomôcť. Nemusíte hneď investovať do samostatnej navigácie, stačí stiahnuť aplikáciu do vášho mobilného telefónu a umiestniť ho na váš bicykel. Pouzdrá a držiaky mobilov na kolo sú skvelou voľbou pre nadšencov cyklistiky. Vybrať si môžete z niekoľkých typov, ktoré jednoducho pripevníte na riadidlá alebo rámy bicykla a môžete vyraziť na cestu. Praktické vodotesné pouzdro je ideálnym doplnkom, ktoré udrží váš smartphone stále suchý a bezpečný, chránený pred prachom a lietajúcimi kamienkami.

Užitočné funkcie, ktoré oceníte počas jazdy

Držiaky na kolo vám ponúkajú možnosť kombinácie s praktickou taškou. Do bočných vreckiek môžete uložiť potrebné drobnosti, ako sú kľúče, peňaženka, vreckovky a ďalšie drobnosti. Tento typ pouzdra je vhodný na bočný rám bicykla. Ďalšou výhodou je možnosť výberu vodotesného pouzdra pre váš smartphone. Tým bude váš telefón chránený nielen pred vlhkosťou počas dažďa, ale aj v prachovom prostredí. Oceníte aj kvalitné spracovanie a otvor pre slúchadlá. Mobil sa aj napriek vodotesnému krytu ľahko ovláda, čo umožňuje pohodlné a spoľahlivé používanie. Šport je teraz dostupnejší a pohodlnejší než kedykoľvek predtým. Sledujte svoju aktuálnu rýchlosť a momentálnu polohu vďaka mape vo vašom telefóne. Môžete ho jednoducho upevniť na riadidlá alebo na rám bicykla, takže počas jazdy ho budete mať stále na očiach.

Vysoká kvalita, spoľahlivosť a odolnosť držiakov na mobilné telefóny na bicykel

Spoliehajte sa na spoľahlivý, kvalitný a vysoko odolný držiak s krytom pre váš mobilný telefón na bicykli na krátke i dlhé výjazdy, do známeho i neznámeho prostredia. Oceníte ho jednoducho v každej situácii.

Tu si môžete vybrať z kvalitných držiakov na telefón na bicykel